top of page
ERTMS Solutions logo PNG large.png

ERTMS Solution je vodilno podjetje na področju ERTMS sistemov, za optimizacijo testiranja in vzdrževanja železniških progovnih podatkovnih sistemov. Sodelujejo z proizvajalci in vzdrževalci železniške infrastrukture. Njihove rešitve pripomorejo k zmanjšanju stroškov vzdrževanja naprav in se uporabljajo po vsem svetu.

Dva produkta sta izredno zanimiva za povečanje varnosti na progah in za bistveno zmanjšanje stroškov investicije.

ERTMS CamCoder je izjemno orodje za testiranje v živo, torej ko je kompozicija v vožnji. Omogoča sočasno snemanje, zapisovanje in sporočanje o vseh dogodkih na progi, prav tako je odličen sistem za testiranje in validacijo oziroma prevzem progovnih odsekov. Ker so vsi podatki (video zapis, progovna lokacija, hitrost, pospeški in pojemki kompozicije) zapisani tudi na USB ključku je omogočena enostavna analiza dogodkov kadarkoli kasneje.

ecc-pic01.png

BaliseLifeCheck je orodje za analizo in predvidevanje težav in možnih kvarov sond (balis) ob tirih. Balise testira in zapiše njihove odzive ob prehodu kompozicije.

 

Ta premični "merilni laboratorij" avtomatizira vzdrževanje balis, prav tako zapiše ključne odzive, zapisi pa imajo veljavo uradnega zapisa.

baliselifecheck-real.png
blc.png
bottom of page